Spirit Of Wonder

Mit samarbejde med skønne Mette fra Spirit of Wonder startede i 2019/2020

Jeg mødte Mette til en skøn cirkel hos Avalon som handlede om ens hjertebiks, en cirkel hvor man kigger sin forretning med forskellige aspekter men klart i den spirituelle ende. Det var en super berigende søndag med en masse skønne damer.

Mette var dog en af dem som jeg blev tiltrukket af på det sjælelige plan – hun er bare sådan et fint menneske og hendes smykker er lavet med så meget sjæl. så vi fik skabt en god kontakt den dag, ikke så lang tid efter modtag jeg Mettes smykker og ophæng som er lavet med de mest højt vibrerende krystaller og meget unikke designs som hun selv designer. jeg besluttede at sådanne smykker ville jeg gerne sælge i min lille hjertebiks.

Den gang BlessedbyBroberg blev født som en tanke der sprang ind i mit hoved – var det med henblik på at lave spirituelle smykker men det endte med en hjertebiks med skønne alternative behandlinger samt en masse gode supplementer som smykker og krystaller. Alt er godt fordi som den MG ( manifestor generator ) jeg nu engang er ! passer det bedre med en Hjertebiks som udspringer direkte fra min passion som er at puffe folk i en bedre retning med alle de redskaber jeg nu har min kuffert, samt hjælpe dem med at få deres særlige vinger på <3 når man bærer et smykke fra Mette som er et energi redskab vil man straks kunne mærke den støtte der ligger der.

ALT ER ENERGI

Bianca

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *