Om Bianca

Velkommen hos Blessed by Broberg – Holistisk behandler i København

Her er du i gode, kærlige trygge hænder.

Bianca er uddannet Hudterapeut, Biopat studerende – Reiki healer, stress- og traume-terapeut samt spirituel mentor- Clairvoyant – Shaman i hjertet .

Det meste af mit liv har jeg levet i kamp/flugt grundet den familie, det miljø jeg er født ind i og samtidig fordi jeg på flere planer ubevidst valgte den vej i livet jeg nu engang kendte -indtil jeg valgte og bryde et dybt mønster. Jeg kæmpede med mig selv og mine skygger, mit selvværd – mine relationer – familie – venner – kærester. En rejse som jeg idag ikke ville være foruden, da den visdom jeg har fået med mig er min sande stemme som jeg kan bruge til at hjælpe andre. Min mission er at støtte andre og vise dem at det er muligt at bryde tunge mønstre og at vi altid har en bedre vej at gå samt guide dem til deres sande kerne <3

Jeg arbejder med både Hud – healing – Clairvoyance og laver det jeg elsker mest og se smukke sjæle træde ud i verden med nye vinger på !

Jeg elsker og inspirere folk til positive forandringer og lære dem mere om spiritualitet samt energi igennem mine behandlinger – events – workshops

“Min status af vaskeægte mælkebøttebarn har lært mig mere om livet end noget andet. De mange bump i livets vej har tvunget mig til at se indad for at forstå, hvilke mekanismer påvirker os positivt og negativt. Jeg har indset, hvor vigtigt det er at have balance på alle hylder, såvel fysisk som mentalt.”

Bianca Broberg