Børne healing

Børnehealings sessioner er tilpasset efter hvert enkelt barn, børn er forskellige har forskellige behov og udfordringer.

Det vigtigste er at de føler sig trygge og afslappede i mit selskab – de fleste børn er ret åbne omkring healingen da de ikke er de bedste endnu til at udtrykke sig verbalt er de meget gode til at føle at alt er okay i mit space og rum – jeg anbefaler altid en snak med forældrene først så vi ikke skal tale henover barnets hoved omkring barnets udfordringer, men vi taler alle sammen i barnets øjenhøjde, afhængig af alder. Børnehealingen henvender sig til alle mellem 0-14 år. sessionen varer omkring 30 min da børn er meget sensitive og modtagelige – når børnene kommer vælger de selv om vi skal bruge duft og krystaller mm

En healing hos mig er sjov og legende, healingen hjælper dit barn med at blive renset for uønsket energier ligesom et spirituelt brusebad – healingen kan hjælpe på uro og søvnproblemer og hvad der nu ellers kan røre sig i det enkelte barn. Healingen hjælper dit barn i balance på mange planer.

Vi kan arbejde med de fleste problematikker – angst, uro, tristhed, sorg, mobning, søvnløshed, mareridt

Jeg mærker ind i barnet om det mangler vitaminer & mineraler samt visse former for kost eks. specifikke grøntsager frugt mm. Healingen foregår ved massage – trykpunkter og håndspålæggelse og samtale, min erfaring er at det kan være et frirum for den lille sjæl og at de selv efterfølgende har en stor lyst til at komme igen <3

Jeg har så mange skønne og sjove og positive oplevelser med børnehealing og det er helt specielt og arbejde med dem, den mindste jeg har haft var 4 måneder og morens feed back var at hun kunne mærke mere rolig nattesøvn hos hendes lille pige <3

Jeg vil glæde mig til at tage imod jeres små engle i klinikken <3

KRAM Bianca

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *