Bali Pura sprays

De skønneste aura sprays fra Bali

Mit første møde med Bali Pura spray var i 2018, da jeg var til en Cacao Ceremoni på Frederiksberg.
Jeg vidste med det samme, at de kunne noget helt særligt – Jeg købte Pure Love spray den aften, da den talte mest til mig. Flasken var i grønne nuancer og dens duftnoter sendte mig på en dejlig bounty ferie på Bali.
Jeg blev revet hele vejen over til den anden siden af kloden i et sprøjt, samtidig gav den mig og en følelse af positivitet og glæde helt indeni hjertet, som et lille springvand af glædesbobler. Fra det sekund vidste jeg, at når jeg blev selvstændig skulle jeg forhandle disse skønne sprays og bruge dem i mine behandlinger.
Alle sprays er håndlavet og lavet af vand – krystal infusion – æteriske olier fra naturlige råvarer.
De er produceret under den skønne måne, hvor vandet har fået lækker lyd/ vibrationshealing og velsignelse fra skønne præstinder og da vand kan omstruktureres, så får du her en magisk flaske med helligt vand, som kan hjælpe dig med at balancere, regulere, omstille samt helbrede din krop & psyke igennem din aura.
Alle kan bruge dem dyr -børn – værelser – rum -ting. Du bruger din spray ved at spraye udover dit hoved eller genstand eller rum. Sprayen kan bruges flere gange om dagen og er som en dejlig mist, som opfrisker og giver fornyet energi. De 7 forskellige sprays – har hvert deres formål <3

PURE LOVE – Ubetinget kærlighed – healer hjertet – giver omsorg – tiltrækker kærlighed på flere planer

BIRTHING – Nye begyndelser – projekter – job – graviditet – uddannelse -hjem – forhold- støtte til nyt

GROUNDING – Komme ned i kroppen – stå fast – finde ro – god mod frygt – forbindelse til din rod – søvn

LET GO – Slippe – handlemønstre – relationer – stagnation krop & sind – god ved blokeringer – frygt

PROTECTION – Rense negativ energi – beskyttelse – styrker dit jeg – hus rensning –

SPACE CLEARING – Ren let energi – god til behandler – arbejdsplads – elektromagnetiske stråling – lethed

7 CHAKRAS – Harmoni – balancering – Hele kroppen – psyken – helbreder – krop sind ånd

DU kan finde alle Bali Pura sprayene på min Webshop

Hvilken en er din Yndlings ?

Kærlighed og god Karma fra MIG <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *