Spirituel Mentor Session

Hvad er en spirituel mentor session?

En spirituel mentor session hos mig (Bianca) er en session som sætter gang i dig og din energi, gamle traumer og skyggesider bliver lagt under luppen – self på den gode måde vi kigger på HELE dig – som fysisk menneske men også som sjæl. Vi arbejder hele vejen rundt – din psyke – din levestil – din baggrund – din fortid – din barndom – alt hvad der relevant for dig og skulle kigge på, så du kan leve ud fra dit sjæls lys og største potentiale. Selve sessionen inderholder clairvoyance, afdødekontakt, healing, coaching vejledning i kost, vitaminer og mineraler. Hvem retter denne sessions sig til ? ALLE så om du døjer med smerter – dårlige mønstre eller afhængigheder føler dit trist eller bare ikke rigtig ved hvem du er eller hvad du vil så vil denne session give dig et kæmpe boost samt følelsen af og finde noget glæde i livet igen.

Den første session er en session hvor vi går i dybden og finder en god struktur – som regel er 1 session ikke nok da vi arbejder på et dybere lag og healingen skal have tid til at integrere sig i dit system – og mønstre skal brydes – jeg anbefaler altid efterfølgende et klippekort med en god besparelse – så du har mulighed for at fordybe dig og forpligte dig til din egen healings rejse. Som det gamle ordsprog sagde Rom blev ikke bygget på en dag ! men Tro mig Miraklernes tid er ikke forbi – Denne her session har jeg selv bygget udefra mine egne erfaringer samt taget de bedste redskaber jeg har prøvet på egen krop & Sjæl <3

Jeg vil glæde mig til at guide dig <3 Se dine frø spire og dine Vinger vokse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *