Vær dig!

Denne fuldmåne i skopionens tegn, får mig til bruse indeni af uro – energi – utålmodighed- ild – det er en blanding af positive & negative følelser. Mine tanker har længe været at jeg gerne ville skrive omkring den her tid jeg går igennem lige nu, men så er jeg kommet fra det eller syntes ikke det passede ind. Jeg føler jeg står i “ingen mands land” men i virkeligheden tror jeg at jeg står, med en fod i fortiden og en fod i fremtiden -og mangler egentlig at stå fast og groundet i nutiden. I mange år har jeg kæmpet med mig selv og min spiritualitet … jeg føler bestemt jeg er blevet sat på denne jord for at sprede lys og hjælpe andre med at finde deres LYS i mørket ! Jeg kæmper stadig lidt med at være hele mig med alt hvad jeg indeholder -hele mit liv har jeg ikke troet jeg var god nok til at være en spirituel guide el mentor fordi jeg troede man skulle være en helgen, helt ind til knoglerne. Jeg tog heldigvis fejl. Vi har alle hver især en rejse og være på og lære noget fra den , min rejse har bevist over for mig at man kan sagtens, udsættes for grusomme ting gang på gang og rejse sig igen. #mælkebøtten Jeg prøver altid og forbedre mig og blive et bedre menneske – det vil nok aldrig ophøre i denne inkarnation 🙂 KÆRLIGHED er vores bedste våben ! Så hold dig ikke tilbage fordi du tror du skal være PERFEKT – du er PERFEKT som du er !!! Bianca <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *