#STRESS

Der er altid råd og hjælp og hente, hvordan kommer du igennem en stress periode ? første skridt er erkendelsen. Din krop er træt dit nervesystem er er i kampflugt og din sjæl er kommet på afveje. Så hvordan får vi rettet ind og kommer tilbage til vores balance. Mit bud og erfaring fra samme er at koble fuldstændig af, træk stikket til omverden og bare få ro, desværre havde jeg selv svært ved det , og det forlængede nok processen men jeg var nok i en form for fornægtelse da det føltes som en fiasko og svagt . Så det vigtigste først er nok bare og være med det der er . Ro hvile- ro hvile sove hvis det er muligt og sofa fjernsyn osv. Noget hvor hjernen ikke skal forholde sig til så meget og kroppen får masser af ro. Da jeg personligt har det bedst med naturens helbredende kræfter, gik jeg igang med fylde mine depoter op med kosttilskud og beroligene urter (mere om det i et andet indlæg ) hvor jeg vil komme med anbefalninger. Terapi og healing blev også igangsat efterfølgende. Min erfaring er at det er super vigtig og lytte til dine egne grænser og følelser -ligemeget hvad andre siger . Følg dit hjerte for når vi bliver syge el. går bort er der ingen som klapper DIG på skulderen. Så pas nu på dig selv <3 <3 <3 KYS Fra MIG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *