Mælkebøtte pigen

Havde jeg set den komme ? tjooo det havde jeg sandsynlig vis nok ! men en kombination af fornægtelse og viden om at det ikke passede mig og skulle tage denne røv tur nu . Sep 2017 blev året for mig hvor jeg troede at jeg skulle hvile mig en 3 måneders tid efter en god gang gammeldags stress. hvad jeg ikke vidste var at næsten 1,5 år efter sidder jeg stadig her og er først på vej op igen. Det kan sagtens lyde negativt men er ment som en fakta om at “stress skal man ikke spøge med ” Vi er alle forskellige ! opvækst relationer – baggrund -typer – genetik osv. men en ting er helt sikkert, vores kroppe er ens i den forstand at vi indeholder de samme organer og systemer. Kroppen er fantastisk og vores ven den vil altid sladre når der er noget på færre. Den store lærdom ligger som regel i og lytte til kroppens signaler. Jeg har valgt og genoptage min blog da jeg har så meget på hjertet til tider samt gode råd i form af kost og tilskud osv. Så jeg glæder mig til at komme igang og jeg vil også meget gerne tage imod emner som i syntes kunne være sjove – alvorlige- relevante – visdomsagtige og selfølgelig helst inden for min genre (som er ) Det spirituelle -krop -sind -ånd -alternativt <3 Mange Påske kys fra mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *