Practice what you preach!

Så blev det tid til at starte en ny lille rejse, for et par uger siden var alting som det plejer, hoved op og benene ned nok nærmere på nakken med fart på. Så meget fart på at den længe ventet ferie var lige rundt om hjørnet kun kunne blive guld værd ! og hvad var det så der  optog mig så meget ? ikke just bloggen ihvertfald . Det var arbejde mit ene og mit andet og så mit nyere foretagende Spirituel Guiding <3 okey okey jeg er nok ikke lige den der rider samme dag jeg sadler i forhold til de ting som får mit lille hjerte til at boble og danse af glæde og det er jo bestemt at formidle positive budskaber og give råd & vejledning i hvordan du får det bedre og får mere livs kvalitet samt mere kærlighed til dig selv på trods af omstændigheder ,din fortid osv. Jeg mestre ret godt og give “Dig” Kærlige spark bagi og få kigget på de ting som ligger godt gemt væk i din krop som muligvis blokere for fremtidig LYKKE. Sagens kerne er jeg har haft så travlt og presset så meget på, for at lykkes at jeg er endt her .. på sin vis jooo så det jo meget godt da vi altid kan få en postiv oplevelse ud af en negativ eller en lærdom med i bagagen. Og hvor er jeg så endt ?? ja jeg er endt i løvens hule som jeg kalder det , Stress jeg er gået ned med stress, hvem havde ikke set den komme JA IKKE MIG ihverfald. Så på et svip sekund ændrede hele min hverdag sig fra og køre med 180km timen til at blive fuldstændig slået ud af næsten ingenting, loftet faldt simpelthen ned over mig. Men det har været et Wake up call på mange punkter og status er nu at jeg skal lige finde ud af og navigere rundt i det her samt bare slappe af og samle kræfter igen. Så tænk jer om en ekstra gang derude om i praktisere det i prædiker og stop nu op og nyd det smukke liv vi har <3 <3<3

PS. Handler det ikke om og sprede positive ringe i vandet ?

Bianca

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *